Over

Robert van Duinkerken junior

"Uw opkoper van herenkleding!"

Heeft u overtollige voorraad herenkleding waar u graag van af wilt? Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop en verkoop van grote en kleine restpartijen herenkleding. Kleine zelfstandigen tot grootwinkelbedrijven en fabrikanten doen allemaal graag zaken met Robert van Duinkerken Jr. Wij zijn opkoper van alle merken herenkleding, herenschoenen, herenbroeken, herentruien, herenshirts enz. Bij herenkleding opkoper Robert van Duinkerken jr. krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw restpartij herenkleding.

Winkeliers, grootwinkelbedrijven, groothandelaren en fabrikanten in binnen- of buitenland zijn bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor een snelle, correcte en discrete afhandeling. Wij komen de goederen zelf halen en betalen contant.

Zoekt u een betrouwbare en discrete inkoper voor uw restpartij herenkleding? Wij geven de beste prijs!

Robert van Duinkerken Jr. | Forel 56 | 3824 LC Amersfoort | info@vanduinkerkenjunior.nl | Tel: 033 - 4948 165

Wat is uw voordeel?

Wij reageren snel en komen direct

Wij komen direct met contact geld

Wij nemen direct al uw kledingrestanten mee

Bij ons staat een langdurige relatie voorop

Wij kopen in principe alles op

Betrouwbaar en discreet

hoe werkt het?

U neemt contact op

Telefonisch of u stuurt een e-mail. Wij reageren snel!

Wij komen langs

Binnen 24 uur komen wij langs om de partij te bekijken

Wij betalen contant

U heeft dus direct contant geld